GIWA Βραβεία για την Ελληνίδα γυναίκα και δημιουργό!

Τι χρειάζεται μία γυναίκα; Όσο κι αν βασανίζουμε τους εαυτούς μας και νομίζουμε ότι τα χρόνια θα μας δώσουν τις απαντήσεις και τη σοφία, τα πράγματα είναι απλά. Αγάπη και κίνητρο. Το δεύτερο άνετα μπορεί να υποστηριχτεί από το πρώτο και τούμπαλιν. Για αυτό και όπου υπάρχει αγάπη οι γυναίκες πετυχαίνουν. Και μια μικρή επιβράβευση θα τους δώσει κίνητρο να ανοίξουν κι άλλο τα φτερά τους. Και πίστεψέ με μία γυναίκα μπορεί να κατακτήσει, αλλάξει, επηρεάσει τον κόσμο αρκεί να το θέλει.

Γι’ αυτή τη γυναίκα έχουν γίνει μάχες, πόλεμοι, επαναστάσεις, δημιουργίες και θυσίες.

Ε αν μη τι άλλο της αξίζει μία βραδιά με βραβεία για ό τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα και για να κινητοποιήσει και όσες δεν έχουν βρει ακόμα τη δύναμη, το κουράγιο, το timing, να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Αυτό πιθανόν να είχε στο μυαλό της η Σοφία Κωνσταντοπούλου εμπνευστής και δημιουργός των βραβείων GIWA (Greek International Women Awards) που αν και πρώτη τους χρονιά, έχουν ήδη ταρακουνήσει τα νερά των ανήσυχων ανθρώπων εκεί έξω.

 

Τα GIWA είναι μία πλατφόρμα που απαρτίζεται από δυναμικούς και δραστήριους ανθρώπους από διάφορους τομείς που μαζί με τους κριτές θα αποτελέσουν το βασικό πυρήνα για να βραβευτούν Ελληνίδες από όλο τον κόσμο σε μία λαμπερή βραδιά που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 9 Δεκεμβρίου στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο.

 

11 διαφορετικές κατηγορίες για τις υποψήφιες, από art & design, fashion, επιστήμη, οικονομία, επιχειρηματικότητα, shipping, τουρισμό, αθλητισμό, social responsibilities, young star awards (ανάμεσά τους και η δική μας Κατερίνα Τσεμπερλίδου!), και πάνω από 30 κριτές διακεκριμένοι ο καθένας στο χώρο του (Ειρήνη Νταϊφά, Βασίλης Ζούλιας, Λάκης Γαβαλάς, Λίτσα Παναγιωτοπούλου και πολλοί ακόμη) θα βρεθούν στο Βρετανικό Μουσείο σε μία βραδιά που θα περιέχει λάμψη, αισιοδοξία, αφύπνιση, κίνητρο, χαμόγελα και πολύ χειροκρότημα σε όσες γυναίκες έχουν ανοίξει τα φτερά τους για το ταξίδι που ονειρεύονται.

 

 

Γυναίκες με όραμα, δυναμισμό, κουλτούρα, πείσμα που δεν το βάζουν κάτω και έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Την Ελλάδα.

Η οποία είτε είναι η χώρα που μένουν είτε την κουβαλάνε μέσα τους και την κάνουν υπερήφανη σε όποιον προορισμό αποφασίσουν να σταθμεύσουν κατά τη διάρκεια του δικού τους ταξιδιού ζωής.

 

Αν θέλεις να παρακολουθήσεις αυτή τη μοναδική βραδιά κάνε click εδώ από τις 9 μ.μ. για να παρακολουθήσεις μέσω live streaming τα GIWA και να μας πεις τις εντυπώσεις σου για αυτά τα βραβεία ή αν και πως σε επηρέασαν.

 

Και που ξέρεις του χρόνου μπορεί να είσαι μία από τις υποψήφιες.

Εκείνες που σήμερα βάζουν το δικό τους λιθαράκι στην ιστορία, και στη δημιουργία νέων ιδεών. Σε εκείνες που πιστεύουν στην αλλαγή, στο όραμα και σε έναν ιδανικό κόσμο. Ακόμα και αν δεν είσαι ο πιλότος σε ένα νέο ταξίδι ας είσαι συνταξιδιώτης.

Πήγαμε στην επίσημη παρουσίαση (εδώ με τον φωτογράφο και δημιουργό του It’s a MAN’s Class, Μιχαήλ Ανδρουλιδάκη) των GIWA στο City Bistro και ενθουσιαστήκαμε!

Η Σοφία Κωνσταντοπούλου εμπνευστής και δημιουργός των βραβείων GIWA (Greek International Women Awards) με τον Λάκη Γαβαλά.

More from Andronikki

SARAH ANN MURRAY: THE STYLE MENTOR YOU WANT! #002

My last trip in Italy was a blast! I did not expect...
Read More

Leave a Reply