Το σωστό μακιγιάζ για τις ζεστές μέρες από τη Shiseido

Κάνοντας βόλτα στα στέκια της πόλης ανανεώσαμε το μακιγιάζ μας με προϊόντα της Shiseido τα οποία μάλιστα… έμειναν στη θέση τους παρά την έντονη ζέστη. “Ωραίο θέμα αυτό σκέφτηκα”.

Μέρες καύσωνα, λοιπόν! Αυτή η μάστιγα. Ήρθε. Θα ξανάρθει. Κοίτα να είσαι προετοιμασμένη. Και καλά να είσαι μέσα σε κάποια τιρκουάζ νερά χωρίς πολύ κόσμο και να μη σε νοιάζει. Αν όμως είσαι σε κάποια τιρκουάζ νερά της Κρήτης ή της Λευκάδας ή της Μύκονοοοοοςςςςς θέλεις μετά από τόσους βαθμούς να μη λιώσει το κορμί. Και ιδιαίτερα το μακιγιάζ σου.

– Μα μακιγιάζ στην παραλία; Ναι μακιγιάζ στην παραλία. Κυρίως το αποκαλούμε προστασία και κάλυψη μέχρι τα πρώτα εγκαύματα γίνουν το επιθυμητό σοκολατί με φακίδες. Προσοχή διακριτικό ίσα να δώσει λίγη “υγεία” στο πρόσωπο.

Έτσι λοιπόν σου έχω το μακιγιάζ – είπαμε το διακριτικό – του καύσωνα από τη Shiseido για να νιώσεις ασφάλεια ακόμα και με 40 βαθμούς (εγώ θα σου πω τον ιδανικό συνδυασμό, εσύ διάλεξε όποιο πιστεύεις θα σε βοηθήσει περισσότερο).

Αφού λοιπόν ξεκινήσουμε με τον απαραίτητο καθημερινό μας καθαρισμό δεν ξεχνάμε το πρώτο κ βασικό μας προϊόν που είναι ο ενεργοποιητής προσώπου και ματιών Ultimune.

ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE, 89,96 ευρώ

ULTIMUNE POWER INFUSING EYE CONCENTRATE, 65,25 ευρώ

 

Στη συνέχεια τοποθετούμε την κρέμα ημέρας και κρέμα ματιών Glow Revival Cream και Glow Revival Eye Treatment λεπτής υφής που χαρίζει μεταξένια επιδερμίδα και είναι 24ωρη δηλαδή ότι πρέπει για αυτές τις καυτές μέρες.

BIO-PERFORMANCE GLOW REVIVAL CREAM, 114,74 ευρώ

 

BIO-PERFORMANCE GLOW REVIVAL EYE, 90,28 ευρώ

 

Και περνάμε στο μακιγιάζ το οποίο είναι από το αντηλιακό μακιγιάζ της Shiseido έτσι ώστε εκτός από προστασία από τον ήλιο λόγω του καύσωνα να έχουμε και μακρά διάρκεια στο μακιγιάζ μας, Χρησιμοποιούμε το UV protective liquid foundation SPF30, και στην περιοχή των ματιών το UV protective stick foundation επίσης με αντηλιακή προστασία. Απλά προϊόντα δηλαδή αλλά πολύ σημαντικά για τις μέρες που ο ήλιος καίει λίγο παραπάνω.

 

UV PROTECTIVE LIQUID FOUNDATION, 40,98 ευρώ

 

 

PROTECTIVE STICK FOUNDATION, 36,58 ευρώ

Και για να βάλουμε και το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού πάνω μας θα κλείσουμε με ένα ροδαλί ρουζ Luminizing Satin Face Color και ένα ροδαλί gloss Lacquer gloss PK 304 για ζουμερά κ sexy χείλη … Έτσι θα είμαστε πάντα φρέσκες και ζουμερές και όχι σαν την Courtney Love μόλις έχει πιει 3 μπουκάλια μόνη της ενσαρκώνοντας αποτυχημένα τον Curt.

LUMINIZING SATIN FACE COLOR, 50,11 ευρώ

LACQUER GLOSS PK304, 29,51 ευρώ

More from Andronikki

HOUSE OF NEGRONI – THE LONDON HOUSE

You don’t have to belong to the sartorial world to love Negroni,...
Read More

Leave a Reply